tiistai 2. syyskuuta 2014

Kaunis aamu rantareitill ..

Aamun voi aloittaa monella lailla, erilaillakin :) . Tänään het pian sängystä noustuani astuin ulos virkistymään  aurinkoiseen aamuun. Tehtiin reipas lenkki yhdessä mummun ja pupun kanssa -illalla jo sovittiin ett lähden matkaan aamull huomeniss ..Voi kumpa sais aikaseks tämän useammin! Jos meill olis suklaanruskeavalkoinentryffelikoiratyttö niin lenkki olis joka-aamuinen, en vain oo oikein kipparia saanu innostumaan ajatuksesta :/ ..

Nyt oon jo takaisin kotona ja koneella (ja kello on yhdeksän!) -muutamat opiskelijatehtävät jo luettu ja arvioitu ..Ajatustasolla myös iltapäivän logotapaamisia olen sunnitellut ..Pienenpieniä uusia ideoita vilahtanut mielessä myös työn alla olevien luentokokonaisuuksien suhteen ..Tarttis nimittäin vähän saada aikaseksi näkyvääkin ny alkuviikosta, sillä innostin kipparia iltasella "mitäs jos pekkaspäivää pyytäisit perjantaiks, päästäis provenchen jo torstaina ;D " ..ja häähän innostui varsin :D ..

Ajatuksena olis siis torstai-iltana lähteä matkaan kera lattilautakuorman -jos viikonlopun aikana saatais sitten Pikkumarseilleen lattia laitetuks! Sitten puuttuiski enää ikkunapielien viimeistely sisäpuolella, parvi ja kalustus ..ja ens kesälle jäis vain se ylikulman terassi, missä laventelin tuoksuss viiniköynöksen katveess ;D  saattasimma sitte loppukesästä jo aamukaffeja auringon paisteess siemailla -uihh <3 <3 <3 <3!! En oikeestaan olis ikinä uskonu ett saamma tämän aikaseks -wow!!

Ny on kaip tartuttava töihin ..Jaa mutt, pitäisköhän mun piipahtaa kattomassa sitä tunnelmakaminaa ..

2 kommenttia:

  1. Jopas vierähti turhan pitkä tauko tästä blogista, tännehän oli ilmestyny vaikka miten monta päivitystä. Yhdessäkin kerrottiin sen toisen taivaanrannan maalarin piipahtamisesta, ja minä mielessäni pohtimaan kukahan se lienee ollut...kunnes kekkasin!: ) Ja Wau, teillehän on osunut vallan ihastuttavan lämpöinen viikonloppu Pikkumarseillessa vietettäväksi. Miltähän mahtaa lattia sielä nyt näyttää? Antoisaa arkea teille taas Provencesta palattuanne!

    VastaaPoista
  2. kiitos kovin Rosmarin :) ..Se näyttää suklaanruskealta, juur sellaiselta kuin haaveilin <3 ! "Onkos tullut keeesä :D " -mukavaa alkavaa viikkoa juu!

    VastaaPoista