torstai 11. syyskuuta 2014

Hmmm -aika kiva olis tääki ..

Kun nyt on mahollista valita, kannattaa sitä hyödyntää :) . Sen sijaan, ett olisin het aamusta tarttunut työhön,  joka ehkä kaikkist' tärkein tällä hetkellä, selvitinkin kaiken muun maailmassain <3 jollonka nyt on varsin selkeä fiilis aloittaa tuon tärkeimmän työn jatkaminen :) ..

Toisaalta ..aattelin kyllä, että jos hyppäisin ny pyörän päälle ja ja piipahtaisin haudalla ja samalla myös tapettikaupassa tuumaamassa tapettivaihtoehtoa Pikkumarseillen keittonurkkauksen avohyllyjen alle -joku kaunis vanhantyylinen kukkatapetti mua houkuttelis, ehkä sellainen jossa olis viininpunaisii kukkasii tai jotaki sinnesuuntaan, värikäs jokatapauksess  ..
 
Hmmm -aika kiva olis tääki ..

En kyllä tiedä ehdinkö tänään sitt työstää sitä "tärkeintä hommaa" lain, sillä illaks on luvassa syksyn ekku teatteri-ilta ..Mutt kaikk' ajallaan ja siinä tärkeysjärjestyksess mikä ittestä tuntuu hyvältä ..ja laskinhan mää, ett kyll täss vielä hyvin aikaakin on ..

Sitä paitsi viikonloppuna voin varsin hyvin sitä työstää, se on oikeestaan aika ihanaa hommaa ..ja jos taas kerta ajellaan provenchen <3 (siell oottelis lattian öljyäminen toiseen kertaan ja parven rakentamisen aloitus) niin mikäs sen mukavampi ympäristö hyvinvointia pohdiskella ja sitä kuviksi koota :) ! Juu, kyll mä ny lähden ennen aurinkoon polkupyöräileen, ehdin sen "tärkeimmänkin" kyllä ..Moics vaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti