perjantai 2. toukokuuta 2014

Mites se nyt tälleen helpotti :D

Kaikki ei aina suju ihan helposti, vaan takkuaa, ja sotkeentuu, niinkus mulla tänään ..ja samalla lailla muuten vappuaattonaki ku muistelen työviikkoa taatepäin ..Monenlaista on pohtinu ja arvioinu tänä iltana, miettiny ja miettiny ..Ei ollu kiva olla, ei :( ..

Menimpäs koneelle ja tein pienen palveluksen ystävälle, joka oli sitä pyytänyt ..ja niin ikään hoidin yhden rästihomman "havetodo"-listalta ..Nostin sellon <3 polvieni väliin, soitin soittoläksyt -näppäillen ja jousella (ilman metronomia, ope varmaan unohti kirjoittaa soittoläksykirjaan ett metronimin kanssa ;) ) ..Keitin iltakaffin ..Tutustuin Frank Martelaan paremmin (viime yönä ens kertaa ajatuksiaan puhelimesta luin peiton alla kun olin jo maatapistänyt) -tilasin uusimman kirjansa "Tahdonvoiman käyttöohje" tai jotain sinnekäsin ..Ja sitt soli poiss :D

Ny on kohta puoliyö, kaffikupin kera istun täss ja kirjoitan ..Kippari <3 nukuu jo -raasu kovasti flunssainen ja huomenna vapaapäivänä jo aamukahdeksalta paatin haku rantaan ja nosto puoliltapäivin ..Onneks kaikk' jo valmiina lähtöä varten ..Niin mutt se ei-kiva-olo helpotteli, onnellinen :D siitä ..

Oliks se toi pien palvelus ystävälle kun sen sai aikaan?! Muistan sellasen ajatuksen, että "jos ei ittellä olis niin hyvä fiilis, niin se että tekee jotakin toisen hyväksi ei sitä ainakaan huonommaksi tee" ..Se siis pitää paikkans, sano mun sanoneen :D ! Niin ja tietty sellon soitto, kaffee, ja se ett taas mua oottaa kohta uus mielenkiintoinenopus puutarhakadun ärrällä :) ..Kaikk vaikuttaa juu ..Nukutaan hyvin. Öitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti