perjantai 16. toukokuuta 2014

Kaikella on niin tarkoitus :D

Kehityimmä ja virkistyimmä Tampereella huipputyöporukass viimeiset kaks päivää. Varsin mukava reissu, joskin housunvyötärö kiristää niin :/ ja varpaat on valmiiks rakoilla :/ -niin kovin tuli meidän syödyks ja shoppailluks kehittymisemmä lomass :D !

Ny juur sähköpostit purettu ja "olen lomalla :) -takaisin työn ääress maanantaina 26.5." -viestit asennettu paikoilleen ..Voi ku sais ajan pysäyttää tähän, tai vaiks pyhäiltaan ku pikkutrollit on purettu kelluvass kodissamma Pariisiss <3 ..ilta-aurinko paistaa ..ja istuskellaan Eiffel-tornia ihastellen veneemmä kannella kera kuplivan tahi punaisen ..Aaaah <3

Toivon, että blogin päivitys onnaa reissun aikana, sillä mullon niiiin ihana trestresromantique (aksentit puuttuu -tiedän! En tiedä mistä ne saadaan tulemaan!) lahja kipparille <3 <3 <3 etten olis ikinä arvannu -kaikella on niin tarkoitus <3 niinkus tutustumiskäynnillämme Sopimusvuoren Kanavaan eilettäin -wow!!

 

Ihanaa perjantai-iltaa ja huomenna alkavaa KESÄÄ <3 -hellettä on kuulkaas luvass! "Tästä kesä voi alkaa, tanssi ja nosta jalkaa .." -noin se tais jotenki alkaa Valvomon ihana mieleenpainunu kesäbiisi :D ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti