torstai 28. marraskuuta 2013

Lisää haastehia keväälle :D

Voi herrrrttinen!! Hain sellon soiton harjoitusoppilaaksi kevät-lukukaudesta alkaen! Etusijalla on luonnollisesti lapset ja nuoret, jotka aloittelevat musiikkiharrastustaan ..mutt jos ei heitä juur sellon soitto kiinnostais ..niin sitt mä oon pulass tammikuusta alkaen ;D  ..

Ei ku oikeesti, jos jotaki haluaisin soittaa niin selloa ehottomasti ja ku ny tällainen mahollisuus tarjoitui aattelin ottaa vastuuta yhestä unelmastani <3 ja tarjota samalla soiton opettajallekin mahollisuuden -toivottavasti ei liian haasteelliseen ;)- opetukseen ..Voishan nimittäin olla niinkin, että kukaan ei olis kiinnostunu just nimenomaan sellon soiton harjoitusoppilaaksi ryhtymisestä, jolloin opiskelija (siis tää mun mahollinen opettaja) jäis ilman mahollisuutta soiton opetukseen, joka sekin käsittääkseni kuitenkin on suoritettava ennen valmistumista ammattiin. 

Ja sitä paitsi, eno-Elmeri sai viis- ellei kuuskymmentä-vuotislahjaksi haitarin, ja aloitti tuolloin haitarin soiton opettelemisen ..ja niin vain nykyään mummun ja vaarin mökille kantautuu toisinaan naapurista kaunis hiljainen haitarin soitto :D ..Eli, aikuisena voi hyvinkin oppia soittamaan, vaikka ihan alusta opettelun vasta aloittaiskin. Ja jos ei opi, niin voin ainakin mummuna muistella että yritin/ kokeilin kuitenkin :D! Katotaas kuin täss ny käy, epäilempäs ett paikkaa onnaisin saamaan ..

Täss on ny ilmass monenlaisia uusia suunnitelmia kevätkaudelle -tota ranskaa <3 moness muodoss <3 ja  mahollista musikantteilua ja ja ja ..Uuups:D!  Ihana, ett musta on tullu vanhemmiten näin uskalias uusia juttuja kokeilemaan ;D! Son toi logoterapia <3 ku pistää ihmisen ottamaan vastuun -niin unelmistans ku siitä ettei soiton opettaja polo jäis tykkänään ilman oppilasta ;D !

Tuulee, melkein on myrsky taas ..Oliskos se nyt soffailua tänään? Kippari ylitöis ties kuinka myöhään -niill' on joku iso paatti ku pitää saada luovutetuks parin viikon päästä ..

Huomenna perjantai, mulla iltapäivä opetusta, tosi vähän tunteja tällä viikolla ..Oon sen edestä siivonnu kaappeja joulua varten, melkein kaikk' jo läpikäyty, tai ainaski 65% -reipas mää :D!

Jaa, jos sitt Pariisiin keskiajalle ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti