keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Ilta jatkui ihanasti soffass ..

Eipäs ny tullu reipastelusta mitään -satoi niin, ja laiskottelikin :D ..No, ihanasti ilta jatkui soffass filtin sisäss  glögiä hörppien -onnellisuudesta opiskelin ..ja muutamia asiakascaseja oikein asiasta tehen logovinkkelistä pohdin ja työstin seuraavia tapaamisia silmällä pitäen ..

Ny illemmalla tai yöhän ny jo on -kippari nukkunu jo tovin- hokasin, että mullahan oli pienenä vaaleanruskea (sametti)pupu <3 ..ja rupesin miettimään, ett oliko hää just SE samettipupu, Margery Williams'n the Velveteen rabbit ..jonka elämänviisauksiin oon törmänny ja ihastunu vasta ny aikuisiässä!? Oikeesti?! Mää luulen varsin, ett näin oli <3 !


..Margery Williams'n sadun lisäksi voin  niin lämpimästi suositella myös Toni Raiten-D'Antonion'n kirjaa Samettipupun periaatteet Tule siksi joka olet -lastenkirjaklassikon hiljaista viisautta <3 ..Siinä Psykoanalyytikko Toni R-D kertoo tää ihastuttava satu lähtökohtinaan siitä "miten selviytyä nykyisessä esineellistävässä ja tuotteistavassa maailmassa kohti omannäköistä aitoa elämää .." Kovasti kovasti tykkäsin taannoin kun sen luin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti