sunnuntai 19. kesäkuuta 2016

"Onni on tässä" -voi juu!


Hohoi, hymyä huulen tytöt -välillä tarttee olla tylsääkin ja kököttää narun nokassa! Yritin tosissani piristää kahta koirakaveria, jotka molemmat kököttivät tylsistyneennäköisinä ja odottivat kun tiskailin eiliset illallisvärkkiastiat ja aamukaffeetiskit koivun juurella ennen ku päästiin porukalla metsälenkille irrottelemaan :D ..Sellastahan se, välillä ollaan vähän niinku narun nokassa ja sitt taas päästään vapaalle ja maalle loman viettoon :) ! 

Eilen iltapäivällä tultiin ja saatiin Pikkumarseillea <3 jo mukavasti valmistelluksi juhannusta varten. Verhot ja petivaatteet on jo tuuletettu, uudet räsymatot on lattiassa ja ihaniierivärisiikukkasii istutin molemmille ikkunoille ..Maalia tarttee käydä ostamass huomenna kaupungista. Riippukeinun jalkaa meinaan nimittäin paikkamaalata, ja ostaa sitt sen ylle sellasen prinsessa- tai olisko se paremminki itikkaharso, jonka alla voi sitten päivätorkkua taikka lueskella ja mikä ettei yölläkin nukkua kun se oikea kesä kohta alkaa ..Olisko meillä sitten keskiviikkona-torstaina ne varsinaiset viimeiset juhannusiivot  ;) ..

Ny kippari päikkäröi parvella, Whoopie-koira nukkuu kyljessäin tässä soffassa parven alla, kaikk on likellä -ei kymmentä askelta  ..Vaari kuuluu kolistelevan puuhuoneessa, Radio Suomi soi ja suhisee ;) -kanava ei oikein tahdo pysyä täällä kohdallaan ..Iiik ku mä nautin täällä taas! Taidan keitellä seuraavaks korppukaffeet ..

"Onni on tässä" sanoo kipparille ostamani lakerikuppi tiskissä -voi niin totta juu <3 !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti