sunnuntai 30. elokuuta 2015

Woi mahdoton!


Nyt tuntuu, että koiranpentuja on tulossa ovista ja ikkunoista :D :D ..mutta ei just sitt kuitenkaan meidän rotua Tryffeliiniä ja tyttöpentua, mikä on se meidän alkuperäinen ja viimeisin ajatus ja toive <3 ..

Perjantaina soittelin jo taas ihan muusta rodusta ja poikapennusta, jota haaveilin meneväni kattomaan tänä iltana. Onneks kippari jarruttelee, ja on ainakin toistaiseksi saanut mun pysymään suunnitelmassamma sen suhteen, että tyttökoira hankitaan ja mahdollisesti kuitenkin se ruskea-valkoinen Tryffeliini. 

Ja kyllä se vain niin on, että pennun hankinta edellyttää myös "äitiysloman" pätkää, jonka aikana saa rauhassa opettaa pientä uuteen kotiin ja olla kanssaan kaiken aikaa kiireittä läsnä tutustumassa yhdessä maailman ihmeellisiin asioihin, elikäs elikäs ..Nyt ei pidä pitämän kiirusta (en edes ehtis äitiyslomalle just ny!), vaan odotella ihan rauhassa kunnes se oikea tyttö-Tryffeliini syntyy ja miettiä sen myöten sitten "äitiysloma" ja kaikk' jutut just niinkus hänen tarpeistaan on parasta ..

Woih <3 miten ihanaaaa kun yhdessä sitten päästään kuusamoilemaan ja tepastelemaan pitkin Talvijärven jäätä -olispas olispas ihanaa jos kuitenkin jo vuodenvaiheteessa :D :D !! 

Ps. Erilainen viikonloppu kovin -ei oltu maalla eikä merellä, vaan ihan täss kotosalla pitkästä aikaa moneen kuukauteen! Oon niin satsannu lepoon ja voimien keräämiseen työviikkoa varten, hyvä mieli siitä -just näin pitikin nyt, vaikka vähän tylsää on ollukki ..Mutt aina ei tarvi/ei voi olla niin kivaa, vaiks se kieltämäti mukavaa oliski :D ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti