sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Viis plus neljä

..aamua jäljellä! Enää :D ! Mutt vähän koville tuumaa ny ottaa, nimittäin kippari lomailee jo :D ..Elikäs mun takiani oli iltapäivällä otettava suunta vain kohti kotisatamaa, vaiks 50% meistä olis ollu vapaa seilaamaan mihin tahansa asti ..Sellaset vajaa kaks viikkoo ny siis eess -hää lomalla, mää töiss ..sitt onneks yhteistä lomaa meillä reipas kolme viikkoo :D :D !

Viime yö ja eilisilta kelluttiin hyvän musiikin tahtiin paatissamma hyvästä ruoasta ja kauniista -joskin vähän vielä viileästä- kesäillasta nautiskellen. Jukka-poika aloitteli laulelemaan kun valmistelin illallista, ja Sonata Arctica -hmmm, ehkei voi ihan sanoa että tuuditteli (mutta kuitenkin ;D ) meidät unten maille ..Mereltä käsin oli mukava olla läsnä, mutt kuitenkin ihan omassa rauhassa yöpyjamass ja villasukiss lämpimän villashaalin sisäss :D ..

Veneellä on taas kaikki mitä tarvitaan, ny on helppo tulla ja lähteä -kiva :D ..Aikalailla se tuuleskeli täällä meilläkin iltapäivällä kun purjeilla tultiin kotisatamaan, ihan mukavaa vauhtia kulki meidänkin mummeli <3 ..Kuulin vain just uutisissa, että Etelä-Suomessa oli vallan mastoja katkeillut ku iltapäivällä tuuli oli ollut niin kova ..

Saunailtaa tänään vietetty. Jälleen kerran aloitin kevyen ruokavalion (kippari grillas mulle erityisesti maissia, tomaattia, sipulia, kanaa yms yms ..) joka meni sitt pilalle kun eiliseltä jäi toinen Budabest-leivos, joka ny sitt tietty jaettiin ja pisteltiin menemään kaffeen kera jälkkäriks, ja sen myötä on ny tullu naposteltua sitt kaikkea muutakin kiellettyä -argh!! :/ ..No, huomenna uusiks ..Jos vaikka 4:3 tällä viikolla?! Tai parempi olis 3:4 ;D ..Eiku oikeesti, ny tarttis ryhdistäytyä, syödä terveellisesti ja liiiiik-ku-a!! 

Jaa, se alkaa olla työläisten nukkumaan menoaika ..nauttikaa te muut vaan ;D ..Virkeätä viikkoa toivotellen Förstiina :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti