keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Kylmähaude ja ranskalaista Ibuprofeiinia :/

Voi ihanuus miten kiva päivä meillä olikaan eilen niin Wanhass Markiss kuin myös Seinäjoella! Kello oli liki iltayhdeksän kun oltiin kotosalla takaisin! Niin pienet ku met isot tuumasimma, ett tästä teemmä ehottomasti perinteen -kohde vain vaihdelkoon vuosittain ..Itte vähän ehotin sitäkin, ett jos joulupukki vaikka vielä hotelliyöpymisen ;D toisinaan lisäis lahjakorttiin .."Jee" -huus ipanat ..Ens kesäks olis kuulemma kiva mennä vaiks Särkänniemeen Tampereelle! Miten loistava helpotus täti-ihmiselle onkaan päästä miettimästä mitä kullekkin joululahjaksi, näillä kaikilla kun on silti niin kaikkea -yhteistä aikaa ja mukavia elämyksiä ei oo koskaan liikaa jotenka yhteinen kiva tekeminen :D tulee niin olemaan mun lahja pienille jatkossakin!

Vaan nyt on kylmähaude pilkkutakin hihass ja ranskalaista Ibuprofeiinia naposteltuna ..Mummun kanssa eilen tästä "sello/pariisinkäsivarresta" puhelin ..ja oikeesti huolestuin, ettei se vain äidy pahemmaksi eli ehkä ihan järkevä sitä vähän lopulta hoidellakin ..Luulen, ett rasitus on alunperin tullut tosiaankin jousen käytöstä oudokseltaan, ja kiputila sitten syntyi kun Pariisissa edestakaisin vedin ja kannoin pikkutrollia, joka oli ihan ryötin painava kun kaikk' omaisuus oli siihen tukittuna ..

Mun piti tänään juhannuspestä sauna ja pesuhuone lattiasta kattoon, mutt en tiä, en tai uskaltaa alkaa juuriharjaamaan het maanantain siivouksien jälkeen, se jos mikä varmaan rasittaa juur tuota kyynärvartta ..Voi ny, onko musta mummun ja vaarin mökillekään juhannukseks!? Miten avuton sitä ihminen olis jos ei vois käyttää oikiaa kättään  -ei vois soittaa selloa! ei vois kirjoittaa! ei vois juuriharjata saunan lauteita! Kyll onni on iso kun on terveet jäsenet, kädet ja jalat! Paranemisia <3 mulle ..ja sulle jos sulla samanlaista vaivaa tahi vaikka toisenlaistakin ..Iloista juhannuksen odotusta siivouksien kera tai ilman :D !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti