torstai 10. huhtikuuta 2014

Iloinen vastuunkantaja ..tai oikeestaan kaks :D

Tää vielä yöpyjamass :D ..Aamupäivä on vilahtanut piitkien aamukahvien myötä sähköpostissa puuhastellen. Monenlaista asiaa oon saanu eteenpäin liittyen pian taas aktivoituviin open hommiin niin teoria- kuin käytännöntasolla. Joitakin ylläreitäkin tuli vastaan kun ajan kanssa tutustuin lupaamieni tehtävien hoitamiseen -jokunen erikoisammattitutkinnon työssäoppimisen ohjaus näyttäis venähtävän vallan syksypuoleen jotenka taidan olla iloinen vastuunkantaja :D myös kesäkuukausina ellen ihan väärin tulkinnut, ja sitä paitsi näyttäis ettei kyse olekaan vain yhteen tutkintoon valmistamisesta vaan lupaamaani sisältyy ilmeisesti kolme kokonaisuutta ..Nooh, kesäkuukausina ei silti oo kummemmin muita tehtäviä hoidettavana, ainakaan en ny luulis ;D ..ja sitä paitsi kaikenhan ehtii, kaikesta selviää, eikä kiirettäkään koskaan oo tai tuu ..vaiks ihme ja kumma, jostain syystä eilen -oikeesti ehkä eka kertaa työhistoriassain- ei tullut jostain syystä lounastettua lain, mutt kiirettä ei tietenkään ollu :D ..  

Voi kukahan tulis pitämään yllä järjestystä täällä meidän huushollissa, ihan heti pian sais ikkunat pestä! Vaikka koti on pien ja vaatimaton, ja ikkunoita vain kuus kappaletta ..niin jokaisessa ikkunassa on kolme erillistä ikkunaa, eli yhteensä kuus pestävää pintaa, eli se tietää kuus kertaa kuus pestävää pintaa eli kaksikymmentäneljä pestävää pintaa eli voi apua :/ ..Hmmm, taidankin tarttua soittoläksyihini ;D -sain uudeksi läksyksi Auringon ja vielä "jousellaolkapääjakyynärpääalhaallahippuhiirikämmensisällätukena" sen saman ryökäleen hankalan Lammikon  :D ..

Kipparikin <3 kuulemma tänään yltsäs -joku paatti on vissiin saatava lähtöön ..Tein muuten aamulla alustavan sopimuksen "Iloinen vastuunkantaja" -luennosta syksylle, tosi kiva! Toivottavasti saan silloin iloisia kuulijoita! :D 

..Post scriptum :D -istuin äsken keittiön nojatuolissa ja söin marjakeittoo, ja samalla  hoksasin -noita pesupintojahan on vielä enempi, laskin väärin ..kuus kertaa kuus on kolkytkuus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti