sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Vilkas liikkumispyhänaika :D

..ja enempikin aurinkoista liikettä ny ollu -viimeiset neljä päivää paljon reippailua eri muodoissaan, lenkkeilyä ja pyöräilyä ja .. -tyytyväinen, mukava olo siitä!! :D 

Tuleva viikko "oikeita töitä" joka päivä, ja rästejäkin kai vähän purettava -huomenna aattelin, ett jos pitkän päivän oikein tekisin ..Keskiviikkona tapahtuu jotakin kovin jännittävää -iik, peukkuja pystöön! Tarkoitus mua vieköön <3. Perjantaina puolestaan hyvinvointi-ilta, jonka tiimoilta valmisteltava pien ajatuksia herättävä puheenvuoro kuulijoille henkistä herättelemään ja hyvinvointia tukemaan ..Teoriaopetusta koululla sais kans  jo alkaa preppailla, ja uusien työssäoppimisenohjauksien sisältöihinkin jo vähän tutustella ..Mutt lauantai-aamuna -aahhh- rentoudun hermoratahieronnassa ens kertaa elämässäin kaks tuntia!! Ja tiistai-iltana tietty innostava selloiluilta <3 taas arkeain piristämässä ..tänäänkin oon läksyjä soitellut -d ja a kielet jousen kanssa "olkapää ja kyynärpää alhaalla, kera hippuhiiren" ei todellakaan oo niin helppoja soittaa outz  :/  ..

Mooonenlaista on siis tulollaan! Mukavaa alkavaa viikkoa :D mulle ja sulle -jaksetaan ja viihdytään arjissamma toivoo Förstiina, joka jo kovin oottelee kesää ja lomia ja lomareissuja monenlaisia <3 ;D ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti