torstai 20. maaliskuuta 2014

Chillailuu :D

Woih, en tiennykkään että olin tuonkin verran stressaantunu??! Sain eilettäin nimittäin tiedon, ett viime viikkoina, tai sanoisko kuukausina kaiken ohess kokoamani hyvänoloniltapäivät siirtyväkki ens syksyyn -wOw miten helpotti!! Kerrassaan! Tuumas nimittäin tulla vähän loppukiirus :/ ..

Tapahtuneesta johtuen tunnen olevani kuin taivaanlintu vapaa lentämään minne tahdon ja milloin tahdon -ihanaihana olotila!! <3 Siksipäsiksi oon ny täss suunnitelmistani poiketen chillaillu ihan kaikess rauhass eilisillan ja tän aamupäivän, kaffeeta on vieläki kupiss ja pilkkutakki päällä vaiks kello näyttää jo puoltapäivää :D !


Huomeniss on työnohjauspäivä liittyen seksuaalisuuskysymyksiin ..mutt sitä ennen ja sen jälkeen saan tehä tiistaihin asti ihan mitä tahdon, valmistella vaiks huhtikuun ylläriluentoja jos niikseen tulee! ;D Mutt ihan ensiks aattelin, ett jos vaikka kuuma kupliva virkistävä tsitruunakylpy :D !! Tiedä jos sen jälkeen saisin siivotukski "un peu"!? Eilisiltana muuten surffailin taas Ranskanmaall -oih Paris et Provence <3 apres deux mois nous sommes a Paris encore "aujourdhui" ..et puis "demain" en Provence!!!

Mukavaa kevätpäivää sulle :D jos tänne satuit kurkistamaan! Asiat järjestyy, kaiken ehtii, kaikesta selviää, eikä kiirusta oo ..niin se vain on -kun uskalletaan luottaa ja tehdä kulloinkin parhaamme ..tai ainakin jaksamamme ;) ..Tääs menee pistään veden jo valumaan ..ja sukeltaa sitt -toivottavasti energisoiviin-  kupliin :D !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti