tiistai 15. lokakuuta 2013

Hmmmmm ..


Ensimmäinen työnohjaajakoulutus -esite tulostettu työpöydän nurkalle :D ..Mutt mutt esite opettajakoulutuksesta tulostettu jo tovin aikaa sitte! ;D  Mikähän musta isona oikein mahtaakaan tulla?! Ei kuitenkaan vauvasairaalanlääkäriä, josta mummun ja vaarin kertoman mukaan pikkutyttönä kovasti kovasti haaveilin :D ..

Outoja päiviä! Kippari<3 astui naulaan mökillä pyhän aikana (se meni vallan läpi peukalovarpaastaan!) ja sen johdosta on häntä työhön kielletty menemästä tässä päivänä muutamana ..Ittelläni puolestaan opetusta tällä viikolla vasta torstaina iltapäivällä :D ..Aamulla tuumasin, että eilen tein töitä koneella niin paljon että tänään soitan vain yhden puhelun ..mutt kas vain, sen johdosta valmistelin äsken yllätykseksein yhden opetuskokonaisuuden, joka ollut ajatuksissain rakentumassa pitkin syksyä ..

Mukava olla nyt tässä kotosalla :D. Ihmiset "päivittelevät tilojaan" ihanilla matkakuvilla eri puolilta maailmaa -Lapista ja lämpimistä etelän maista, vaan ihme ja kumma mun ei yhtään ny oo kaipuuta mihinkään! Iloitsen sen sijaan suunnattomasti että onnistuin eilisiltana mahduttamaan itteni tupatentäyteen Martti Suosalon Mielipuolen päiväkirjaan, ja niin ikään sain lunastetuksi illalliskortit (x kolme pariskuntaa) seurakunnan järjestämälle kynttiläillalliselle ja iltamessuun ens viikolla perjantaina ..jajaja oon sopinu tapaamisia kaffikuppein ääress iltana jos toisena kanssa ihanaistein ystäväin <3 ..kuin myös reipastelua rupatellen niin tälle iltaa kuin pyhällekin taas ..

Soffan nurkka olkkariss lukulampun alla pullistelee elämän iloa ja läsnäoloa, tarkoituksia ja unelmia ..Sitä seuraavaa isompaa uutta powerpointtia täss nimittäin jo hiljokseen työstän ..ja voi nautin niin kaikesta lukemastani<3 samalla! Onneks ei oo kiirettä, vaan aikaa omp ruhtinaallisesti :D ..Oihailaiktis!

Naapurit haravoivat molemmin puolin meitä ..kyll metkin viel  -"kaiken ehtii, kiirettä ei millonkaan oo .."

 Kiireetöntä syyslomaviikon jatkoa :D toivotellen
nyjuurrniintyytyväinenförstiina

 .. kuvassa kera mummun ja vaarin Honeypupun
mökkimaisemiss lauantai-aamuna <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti