sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Monenlaistviikonloppuiluu :D

Juur sain kootuks toimintakertomuksen Valviraan viime vuoden aikana tekemistäni logotöistä, ja samalla tuli  mukavasti jo järjestetyksi kuitit ja laskut veroilmoituksen tekemistä varten -se olis koottava ny sitt ens kuun aikana ..Muutenkin oon ollu varsin touhukas tänään -maksanut laskuja, siivoillut, pyykkäillyt yms yms normikotoiluu ..Ihan tervetullutta :D sillä eilinen menikin pilkkutakiss koko päivä! 

Christian & Ana
Fifty shades of gray
 
Perjantai-iltana tuli nimittäin piipahdelluks ulkona punaisella leffailun päälle, ja venähtihän se vähäsen -olisko ollu kahen jälkeen jollonki ku kotiuduin ..Se oli musta hyvä toi paljon puhuttu köykäsesti pornahtava Fifty shades of gray :D ! Kun ei odota kummempia, ja oikeella asenteella istahtaa elokuvan äärelle niin voi olla ettei petykkään ..Mun tuli niin mieleeni Kim Basingerin ja Mickey Rouken  9 1/2 viikkoa (oih <3 !!) omasta nuoruudestain! Mielenkiintoisia valtasuhteita, intohimoja, rakkautta ja romantiikkaakin <3 molemmissa ..Kyll meill naisill vain usein on aikasta paljon valtaa noihin kakslahkeisiin, vaiks ei se aina ihan suoraan siltä näytäiskään ;D ;D !

Ny jos kauppaan, haudalle kynttilää viemään ja hakemaan jotaki kevyttä herkkuu päivälliseks -njam ..Jos illalla vielä sitt vähän työnohjaus-opintoja loirinuotiolla :D..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti