keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Yes!

Rästitöitä tuli tehyks täss soffass pitkin iltaa -kirjauksia, laskutuksia, tulevien töitten "pohjia" ..Sainkin asiat varsin hyvälle mallille jotenka mikäs sen mukavampaa ku huomenna aamukaffitella huoleti piitkän kaavan mukaan pilkkutakiss kynttilän valoss ennen ku sitt startataan mummun kaa kaupungille hurvittelemaan :D ..Häll' oli synttärit pyhänä ja  ku olin sillon töiss, ehdotin ett jos mennään synttäreitään viettämään keskiviikkona shoppaillen ja yhdess lounastaen ku aion vapailla kunnolla minäkin :D 

Mun tekis niin ny mieleni junan kyytiin hypätä kera pikkutrollini ..Olis niin kovin kaipuu aloitella jotaki uutta koulutusta ..Vaiks Tampereella tai jossain sopivan junamatkan takana. Saas ny näkyä kuin käyp sen työnohjaaja-koulutuksen kanssa, pääsenkö haastatteluihin ja aloittamaan koulutusta tai toteutuuko se yleensäkään ..ja jos ei tääll lähimaastoss niin toteutuisko jossain muualla, Tampereella tai?! Olis niin kiva päästä matkaan, vaiks kallishan se on ku ryötti mutt olishan tuo satsaus tulevaisuuteen ja omaan henkiseen pääomaan ..Katotaan, eiköhän sieltäkin jotakin mahda ens viikolla kuuluilla ..Ens viikolla ratkee yks toinenkin juttu, jonka ratkeaminen positiivisesti helpottais kyllä mua taas seuraavat puol vuotta eteenpäin, tai oikeestaan pidempäänkin ..Hoppas att täss ny lykästelis :D !

Kippari <3 meni jo petiin, hällä hertätys silti jo kuuden aikaan ..Mull ei ny kiirusta ku saan nukkua aamusta vähän pidempään ..vaiks en mä kauaa malta, vapaina arkiaamuina kiireetön aamukaffee ykkösenaamuteeveen ääress tuoreen keparin kera lojuen on niin kovin mukavaa ..Niin, ja lupasinhan mää olla mummua hakemass jo vartin yli kymmenen, eli kyll täss hyvästiki ennen kahdeksaan on herätysviisari viritettävä ..

Yks isompi juttu ja toinen vähän pienempi juttu olis viel työstettävä ja toteutettava ennen ku päästään Tampereelle joulumyyjäisistä yms yms nauttimaan ja -iiik <3- sitt jo seuraavana viikonloppuna Kuusamoilemaan taas joulun ajaksi -voi kyll me jo ollaanki liki joulua <3 ..Aika ihanaa!! EiensvaanseuraavaPyhä on eka adventti -aatella <3 !! Lunta! Lunta, lunta -sais jo alkaa satelemaan joutuin!! Kaiketi eip oo lunta luvass, vaiks pakkaspäiviähän täss on ollu ny useampia ..

Kello tulee juur kakstoista, eli aletaan jo olla huomisen puolella ..Kai tästä iltapesuille sitten ..ja paksuilleunille ..tai jos tovi viel sitä Taivaslauluu ensin ..Nukutaan hyvin sitt ku alkaa nukuttaa ..Öitä vaan :)


Voi miten tavallista ..mutta tavallinen on hyvää, son ihan parasta <3 -niinhän mää opetanki!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti