tiistai 21. lokakuuta 2014

Happy me :D !! Täst' on hyvä jatkaa!


Wauuuu :D -Iloinen vastuunkantajani <3 otettiin hienosti vastaan!! Kaikki sujui "teknisesti" hyvin, ja sisällöllisesti palaute kuulijoilta oli hyvinkin positiivista! Puhkuin aamulla intoa jo luennolle mennessäin, sillä myös aamutelkkarissa juteltiin aamulla onnen olemuksesta, ja Esa Saarisen ja Anne-Birgitta Pessin ajatuksissa oli paljon samoja teemoja kuin omalla luennollain tänään :D ..Kurkistas säkin tää klippi jos et aamulla nähnyt: http://areena.yle.fi/tv/2427329

Sain itseltäni vastuullisesti tehdystä työstä kiitokseksi piiitkän kukkaanpuhkeamassaolevan ruusun ja kupin mustaa kahvia <3 ..Kipparillekin ajattelin tarjota tänään iltakahvilla ankkastokkan sijasta Marianne-juustokakkua, ostin ison palan matkaan suosikkikahvilastain -"onnestain on puolet sinun!" .. Voi niin, ja illalla pääsen vielä "palkintomatkalle" kikkarakarvakennelliin tutustumaan oikein luonnossa Tryffelikoiriin <3 !! Todayijustlovetobemeonceagain -happy me :D !! Täst' on oikein hyvä jatkaa! Kiitos!!

Tänä iltana kikkarakarvakenneliss -voi unelmuus, tryffelikoirii <3 oli MONTA!!

Voi, ja uusia upeita ajatuksiakin <3 meille syntyi äsken mummun kaa ku tulless piipahdin siell salaatilla .."Kassos Tessu ko on koria kukka  <3 " ..Voi ihanuus!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti