torstai 21. elokuuta 2014

pientärkeämökkiloma < 3

saunan veranta <3 munprovencess

 "Rops rops kuuluu katolta tämän tästä, vaikkei enää sadakaan ..Ilta-aurinko paistaa, savu laskee tuohon taakse pellolle. Istun saunan verannalla ja kirjoitan. Mummu ja pupu lähtivät juur kakkalenkille kylällepäin. Padan alla on jo tuli, sain sen ihmeen helposti  syttymään ..vedetkin kannoin ihan itte ..saunan pesää en oo vielä sytyttänyt. Molempien ikkunoitten pielustat sisältä maalasin äsken, ulkoa ei olis voinukkaan kun satoi. Kiva juttu kun sain suunnittelemani työn tehdyksi. Tuumasin jo ruveta  katkis-salaatin tekoon, mutten malttanut ennen kuin saan talteen tämän hetken <3 tässä .. " 

Suora lainaus kauniista kirjastain eiliseltä illalta. Voi miten onnekas oonkaan kun vapaata on nyt enemmän ja mahollisuus viettää aikaa maallakin vaikka näin keskellä viikkoa. Tällä kertaa oltiin reissussa vain naisten (mummu, minä ja Honey-koira <3 ) kesken, miehet jäi töihin ja tehtäviinsä kaupunkiin.

Aamulla nukuin pupun kanss myöhäseen. Aamukahvit nautin saunan verannalla niin'ikään, mummunkin sain houkutelluks seuraksein puutarhatöistään "päiväkaffille" ..niin, ja pupukin kalus luun siinä samalla. Ennen kotiinlähtöäin mummu keitti meille voipuuroa, jota syötiin kera makkaravoileipäin. Mummu ja pupu jäivät vielä maalle, vaarikin oli tulossa iltasella. Ihana pien tärkeä mökkiloma <3 keskellä arkiviikkoa!

Huomenna koulupäivä ja perjantai :) ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti