torstai 31. heinäkuuta 2014

le porte de petitmarseille < 3


Tänään astuin tästä ovesta sisään ensimmäisen kerran. Rinnan alla kuplii ilo :D !! Kiitollisna pääni tyynyyn painan,  sillä ollaan saatu enemmän aikaseksi kuin uskoinkaan!

Hieno lomapäivä ollut aamuvarhaisesta timpuroiden! Välillä maltoin silti piipahtaa kitti-ostoksien lomass myös kirjakaupass ja kirpputorilla. Kirjakaupasta löysin muutamalla eurolla Titti Holmer'n uuden kirjan "Onnellinen nyt -käytännön opas tietoiseen läsnäoloon", mindfulness'sta siis ..kirpputorilta tarttui puolestaan vielä halvemmalla matkaani John Tyerman Williams' kirja "Nalle Puh ja filosofit", jossa "nallepuhfilosofiaa" tarkastellaan suhteessa filosofiaan yleensä ..Mulla on jo vastaava muumeista ja tykkäsin siitä valtavasti! :)

Päivän päätteeksi -jo hämärtyneessä illassa- saatiin nauttia upeasta luonnon näytelmästä saunan verannalla - vettä satoi kaatamalla, ukkosti ja salamoi niin että koko taivas välkkyi ihan vaaleanpunaisena! Miten mukava oli lomalaisen siinä ajan kanssa viivähtää kädessään kylmä, huurteinen saunajuoma! 

Once again, I loved to be thislitteleme today <3 !! Mites se olikaan - "onnellinen ei ole se jolla on kauhian paljon ..vaan se jolla on vähän ja vaatimatontakin ..mutta  joka muistaa olla kiitollinen kaikesta siitä <3 mitä hällä on .."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti