maanantai 12. elokuuta 2013

Syksyn tunnelmaa ..

Riittääköhän nämä "eväät" huomiselle, ens viikolle, seuraaville ja sitt taas seuraaville? Huomisaamuna aloittelen yhden luentokokonaisuuksista ensimmäisen ryhmäni kanssa ..Valmista materiaalia on, on  ..mutta väljyyttäkin, niin että opiskelijoiden toivomuksia pystyn ottamaan huomioon ..Huomenna tosin aloitellaan kevyesti mielikuvamatkustellen kesän mukavissa hetkissä, ja sieltä vasta varovasti kurkistellaan oppimiskokonaisuuden sisältöjä, ja mietitään yhdessä menetelmiä oppimistavoitteiden saavuttamiseksi ynnämuutasensellasta ..

Open työ on mukavaa, mutta varsin työllistävää näin keltanokkana niinkus mää oon (käytännön osaajana työhön houkuteltu!). Jonkinlaista materiaalia -ja mieluusti keskeisimmät teemat, selkeästi, johdonmukaisesti, ilman toistoja, virkistävällä lisämateriaalilla höystettynä janiinedelleen - on vain oltava takataskussa, eikä sen työstäminen opiskelijoille jaettavaksi synny ihan "tuost vaa" ..Mun "opetusideologiaani" kuuluu ilokseni se, ett me rakennetaan jokaisen ryhmän kanssa yhdessä hyvä kokonaisuus :D jotenka vastuu onnistuneesta oppimisesta on meillä jokaisella ryhmäläisellä -niin mulla kuin  opiskelijoillakin ..


Tällasii miettii Förstiina på måndag ..Viikonloppuna näät oli mökillä,  mummun ja vaarin mökillä <3  köllöttelemässä, herkuttelemassa, saunaamassa, nukkumassa. Aaaaahmitenihanaa <3 !! Eilisiltana kotiutuessamma oli sitt jostain syystä päällimmäisenä mielessäin: 1. säännöllisen viikottaisen liikkumisen aloittaminen sekä 2. tiukkka, tosi tiuKKa ruokavalio! Paasto vois olla ny paras mulle!!

Syksyn tunnelmaa -kurkiaura mökkitaivaalla ..viel' ei silmät kostuneet, mutt yleensä joutsenten lähtiessä kyllä ..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti